Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i magen, de här var allt för dagen.

Du ger mig hopp om förbättring,
om en ny start och lycka.
Jag tycker om dig otroligt mycket,
precis som alla andra också verkar tycka.
Mina tankar dom skenar
av ord som du verkar mena.
Nätter med dig dom känns aldrig sena.

Dagarna känns så långa och ofta grå,
Men med dig vid min sida så ska nog allt gå.
Du gör så jag smälter & min mask faller av.
Tänk att få känna så var eviga dag.
Snart kan jag lita på dig,
det är bara ett steg kvar.
Men snart får jag ju veta,
precis vad vi har.
Då kan jag öppna mig helt
och min mask kommer krossas.
Tänk att just du fått mig att börja hoppas.
På glädje & nya ljus,
På att livet ska få ett lyckligt slut.

Du får mig att känna ett lyckorus,
och du får min kärlek att vilja krypa ut.
Ut ur sitt hål med oändliga sår & depressoner,
Och får mig att bara tänka på vissa personer.
Du väcker en längtan som jag trodde var död,
Och den kanske var det men då gjorde du den på nytt född.

Don't hate me, but I'll die If you do..







Fri vers av Miiico
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-10 00:25



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
vackert!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Miiico
Miiico