Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vissa fall


jag vill inte
heller veta



knappt
anta



men tror
du inte



det är



en fin
konstellation



och -



att ni vet



att visst ja
i stjärnfall



döms - inte



alla



vissa vill väl, eller
var och en vilsen



vill väl



landa



var de vill



-tror du inte?



-om



eller i alla fall när



det går




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-02-10 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga