Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet


Det händer ibland
att jag glömmer
meningen med livet

att jag fortfarande kan
njuta av livet


doften av en nyöppnad NAD

de där dagarna med Chopin
ekande i stentrapporna
till skratt och spänst i steget

doften av det nygräddade rågbrödet
darttavlan och ”True Companion”
ett ständigt samspel

och igenom fönstret ut mot gatan
från 3e våningens bensprattel
till de glada tillropen
sommarvärmen
och ”D’eux” för full hals

alla borden som dignade överflöd
alla 16 i köket på 5m²
värmen medmänniskor emellan
i glada vänners lag





och allt som dröjer kvar är doften
av Jasmine




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 944 gånger
Publicerad 2007-02-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund