Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlor för svin

 

jag ger er mina ögon

jag lånar er min mun

jag visar er mitt hjärta

ja, till och med min grund

 

ni behöver inte blunda

för ni har mist er syn

ni behöver inte lyssna

med öronen i dyn

ni behöver inte älska

i pansarhjärtats tjänst

       inte ens er-känna

be-känna eller förstå

att VI är inte TVÅ

utan bara EN enda

----

lite synd

min vän

ändå

 

 




Fri vers av karolina d
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d