Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är lättare att se, och så mycket trevligare också.


Hon är lycklig, tänker du

Hon ler
Hon skrattar
Hon är lycklig, tänker du
Hon samtalar glatt
Hennes ögon gnistrar
Hon är lycklig, tänker du
Men du ser inte
Ser inte vad hon tänker
\"Ta mig härifrån!\" ber hon i sitt stilla sinne
Sorgen som hon sminkar med leenden och glada skratt
Hon är lycklig, tänker du
Men du har fel
Hon är inte lycklig
Hon ber om att bli räddad
Men kan inte ge sorgen och rädslan ord
Hon ser så stark ut
Så fri
Så lycklig
Men det är fel
\"Snälla\" säger hennes ögon \"Ta mig härifrån!\"
Men det går inte se
För hon ler
Och säger ingenting
Hon vill vara stark för alla andra
Gårter bara när ingen ser
Hon är lycklig, tänker du




Övriga genrer av Jillan
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-02-11 10:16



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Så hemskt när det blir så. Att sammhället uppmuntrar till yta och glada skratt, och man börjar gömma sig själv för att inte vara i vägen och till besvär.
Så där levde jag som tonåring och ung, fast jag blev sjuk mentalt av att jag då sällan var mig själv.
Idag ler jag bara när jag orkar, och de dagar jag mår skit , så talar jag om det med.
Fast oftast mår jag toppen mentalt idag, trorts att jag är handikappad med reumtsisk värk*ler glatt*

Om det är dig själv du skriver om så är mina ord till dig.
Ta hand om dig, ge inte upp, det blir faktiskt lättare att leva när tonåren väl är över, det är hemskt att växa upp som ung kvinna och tjeje idag med dessa sjuka kvinnoideal som är nu ju!!!
*stor kram*

Väldigt bra dikt, som säger allt det man inte vågar yppa högt!!
2007-02-11

  Jannike
alla känner vi nog så ibland, din skildring av det var fin
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jillan
Jillan