Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckten

....finns inget bättre än att bara få vara
....finns inget härligare än att upptäcka
....finns inget finare än att upptäckas
....finns inget roligare än att få glädja
....finns inget mysigare än att glädjas
....finns inget lenare än att få älska
....finns inget hjärtligare än att älskas
....finns inget behagligare än att få behaga
....finns inget bekvämare än att behagas

....finns inget bättre än att bara få vara din vän




Övriga genrer av Common man
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-02-13 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Common man
Common man