Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jupp. så slutna vi är. och så rädda för allting. handlar om rädslan för att släppa in ngn


Sanningens dialog

- Du, jag ser dig.
- Snälla sluta, du gör mig rädd.
- Sluta nu, du behöver inte le, för jag ser att du skriker.
– Snälla håll dig borta, ser du inte att jag försöker gömma mig?
- Du behöver inte gömma dig.
- Jag tänker inte släppa in dig.
- Tänk om jag vill komma in då?
– Då gör jag dig bara illa.
- Du behöver inte vara rädd
- Jag är rädd ändå.
- Vad är du rädd för?
- Att du ska se mig.
- Men jag ser dig ju redan.
- Du kommer att gå.
- Varför skulle jag gå?
- När du ser den jag är.
- Jag älskar ju den du är.
- Men det gör inte jag.




Fri vers av Maskrosen
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-02-04 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskrosen
Maskrosen