Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnen..




Du säger: Du har tittat på mig i 3timmar.
Du har inte sagt nått, bara tittat på mig.
Finns det nåogot jag borde veta?...

jag: Jag vet inte, jag har något att säga från mitt inre.
Men vet inte hur jag ska börja.
Vill verkligen berätta.
Det känns så tungt att bära på det själv.

Hemligheten..är att jag vill vara en del av ditt liv.
Vara dig nära. Kunna vara i din famn.
Och kunna hålla dig i min famn när jag vill.
Är bara så rädd för om du skulle avvisa mig..




Fri vers av Mid_Natt
Läst 625 gånger
Publicerad 2007-02-13 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mid_Natt
Mid_Natt