Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
::::::::::::::::::::::.


I Tystnad

I tystnaden, och i ensammheten är vi alla lika
Alla lika naiva
Alla lika egoistiska
Alla lika sorgsna

Jag gratulerar er som tagit er ur denna plats,
ni som har funnit samspel i livets dans.
En romans vars musik måste fylla era öron till
en nivå som inte vi i nattensmörker kan höra.

Jag faller på knä i avund av er,
ni som inte känner det skilda av två världar.
Ni som allt har, allt att lita på i en person,
I en själ

I tystnad beundrar jag er, i tystnad vill jag dansa med er.
Men jag vet att det är endast gudarnas sång som spelar för er,
Jag har ej hitta de öron som ger mig förmågan att lyssna.

Jag ser i tystnad att det finns ett samspel.
I ensamheten hittas vi av någon som är
speciellt till för oss.
Vissa letar länge, andra behöver knappt börja leta.

I tystnad ser jag detta, I tystnad beundrar jag er.




Övriga genrer av Christoffer Waye
Läst 2489 gånger
Utvald text
Publicerad 2004-01-23 15:35



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Den här var helt perfekt. Jag fick i alla fall en liten tår i högra ögat pågrund av känslan av att man aldrig vet när jag får komma med i dansen och höra gudarnas sång.
Jag vet i alla fall att jag längtar till den dagen!
2006-07-08

  Svartvit dröm

2005-02-03

  Svartvit dröm
du har såå rätt, ja håller med...
i tystnad, i ensamheten är alla lika...
lika ensamma och ledsna.. och allt det där, skulle kunna börja gråta....

*kramar om*
2004-10-26

    sister under the sun
riktigt, riktigt bra!! Skitbra skrivet!!! Denna kommer jag att rekommendera! :-)
2004-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Waye
Christoffer Waye