Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite trams orkar nog livet med. :-)


Växeln hallå, hallå!

Telefonisten
slår dövörat till - tar en
tupplur istället




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 822 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-05 20:52



Bookmark and Share


    Agneta VIP
tänk om man skulle vara lika modig... :) Kul liten text.
2005-02-11

    carimba
humoristisk kortis
2005-02-06

  Cattis Rönn
Bra skrivet!
2005-02-05
  > Nästa text
< Föregående

morrigan