Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppar kalla

Fingertoppar kalla,
greppar ett liv,
skapar något vackert,
med värme i.

Det vackra börjar leva
så ung, naiv,
men fingertoppar kalla,
har dolda motiv.





Fri vers av Veronica Rosa
Läst 587 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-16 12:24



Bookmark and Share


  devilsangel
Jag gillar också denna! Rakt på sak och talar tydligt sitt språk om fingertopparnas falskhet.
2007-02-16

  Sanchez VIP
jag tycker om denna dikt
den går väldigt mjukt fram
och de kalla fingertopparnas motiv tolkar jag som ett svek
stark dikt
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa