Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att jag vågar.

jag vet att jag vågar
jag vet att jag kan
jag vet att jag ikväll tar tabletterna
lyckas o hoppas att ni mig aldrig fann

Jag vet vad jag beslutar
och jag vet att jag gör rätt
Jag vill bara lägga mig ner
och somna in för gott

Jag vet att ni ALDRIG! skulle mig sakna
För ni insåg att jag förgott skulle tystna
och aldrig mer vakna..

Jag vill int längre, Ångest.




Fri vers av Heptica
Läst 818 gånger
Publicerad 2007-02-17 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag hoppas du dog
att du slapp vakna
i ett vitt och sterilt rum

att du fick springa med änglar
istället för demoner härnere på jorden

för min del så blev det demonerna
2008-02-29

    romani princess
shej san?
2007-03-16

    ej medlem längre
Jag vet att du vågar......men vågar du leva?
Vågar du ta tag i problem i ditt liv och börja leva? Du har fått ett liv......det finns en mening med det! Ta reda på vad....
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica