Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min begravning.

Jag står på min grav och ser ner
Alla står där runtom kring och ler
Där nere ligger min kropp
alldeles livlös nerifrån och opp
Jag visste att ingen skulle mig sakna
När dom tillsist insåg att jag inte skulle vakna
Det sårar mig så djup när jag ser
Att ingen kommer vilja minnas mig mer
jag var ju kanske en gång som du
En tjej som kunde skratta, men Aldrig nu
Tårarna rullar sakta ner för min tunna kind
och sakta slukas dom upp och försvinner bort av en stilla vind
jag kramar rosens blad mjukt i min hand
som sakta går av och faller ner som sand
Jag var nog inte menad att leva
För Mitt hjärta är nu en ända stor reva




Fri vers av Heptica
Läst 849 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 22:47



Bookmark and Share


  hannis
jätte fin dikt..
har dikter som påminner om din.
2007-09-06

  Hinata
Fin!! Jag lyckas aldrig få till rim men du e jätteduktig!
2007-03-03

    B.Nilsson
Hej och tack för en sorglig dikt.
Jag vet att Du är värdefull. Det finns en liten diamant i dig. Du måste börja leva och se dig själv. Jag har misst min son så jag vet hur stor saknaden är efter någon.
Det finns hjälp om det känns för svårt att vara ensam.
Kram och lycka till I livet. Birgitta
2007-02-18

    Algott Grytstrand
Grymmt bra!
2007-02-18

    ej medlem längre
Visst är det skönt att skriva ner sin ångest och det gör du väldigt bra! Fortsätt att skriva...det hjälper. Jag är ett bevis på det...tro mig!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica