Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns bara en Utväg

Det finns bara en väg ut från livet.
man väljer att ignorera eller acceptera den.
Den finns där hela tiden som ett evigt spöke.
man säger att Livet är en gåva.
Men inte för mig.
för mig är livet en smärtsam plåga.
Jag har stått ut under så måånga år.
ingen ville se hur dåligt jag mår.
Ingen ville tro det dom såg på mig.
En liten flicka blåslagen och rädd.
jag blev blottad med avsky
som om jag var naken inte klädd.
skräckslagen blick och skakig i hela kroppen.
Paniken och skulden finns där hela tiden.
För mig finns bara en utväg härifrån livet..
..och det är döden.




Fri vers av Heptica
Läst 915 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 21:58



Bookmark and Share


    Suicide
mkt känsla och rädsla.
Men endå längtan.
Gillar den starkt.
kram
2007-03-25

  ettjag
usch, jag ryser och känner att tårarna är nära. Det är bra skrivit, även om jag har svårt att gilla innehållet. Jag blir så sorgsen, ledsen och nerstämd. hoppas det inte är dina egna känslor :/
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica