Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 084 Du är inte jag




Ekot av
en svunnen strid
är allt jag hör

striden
i en svunnen tid
är vad som dig förför





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-20 11:11



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Skön poesi..Tack =)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP