Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen och duvan




En dag i skogen fann jag en död
jag råkade den av en händelse
i form av en skogsduva

jag såg genast för min syn
en ros som var röd
överst på en hög av löv

där kommer ett barn gräva ned den
rovdjur att gräva upp den
samt en vuxen människa på promenad

med en ros i knapphålet går förbi
när damen har gått
ligger rosen ensam kvar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-02-20 16:09



Bookmark and Share


    Keiju
Vacker beskrivning
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP