Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 087 Möte





En dag skall vi mötas

inte för att få svar
på våra frågor

- för att förverkliga
deras innebörd




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-02-21 08:15



Bookmark and Share


  Om_öj_lig
enkelt djupt om djup enkelhet
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP