Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 090 Mästerligt



Enligt en mästare:
-Om du ställer dig frågan
\'Äger jag någonting?\'
Måste svaret bli
\'Jag äger ingenting, tingen äger mig\'

-Om du ställer dig frågan
\'Äger jag en själ?\'
Måste svaret bli
\'Jag äger ingen själ, själen äger mig\'

-Om du ställer dig frågan
\'Kroppen, livet\'
Måste svaret bli
\'Kroppen, vårda den
livet, vårda det\'

-Om du ställer dig frågan
\'Kunskap\'
Måste svaret bli
\'Inom dig, genom andra\'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-02-21 18:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo men visst, men mästaren är inte jag, han kom från Chile och finns inte längre ibland oss, minns inte namnet men det var ett sådant där långt spanskt efternamn...
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP