Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avkortad version, var från början elva verser.


DB3 097 Ett aprikosträd




Ett aprikosträd
är ett aprikosträd
som ett aprikosträd är

ty om det inte är ett aprikosträd
som är ett aprikosträd
som ett aprikosträd är

ja, då är det inget aprikosträd
som är ett aprikosträd
som ett aprikosträd är

men om det är ett aprikosträd
som är ett aprikosträd
som ett aprikosträd är

ja, då är det ett aprikosträd
som är ett aprikosträd
som ett aprikosträd är




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP