Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det bara är att låtsas som om ingenting hänt.


Ensamhetens mörker

glasbitarna krossas i en ordlös tystnad
ingen hör för ljudet dämpas och exploderar inuti
tron faller isär mer och mer för varje dag
ingen ser för det sker alltid på insidan
tårarna rinner i skydd av ensamhetens mörker
på dagarna rinner de i en flod långt uppe i bergen

men känslostormar följer inga regler eller tillsägelser
det är bara att gå och hoppas att ingen förstått




Fri vers av Elin E
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-01-24 12:20



Bookmark and Share


  Nous Somme Du Soleil
Jag gillar atmosfären i texten, man märker att det finns mer där än orden du skrivit. Det är som det ligger ett mörker mellan orden, som lockar en att läsa om texten igen för att försöka hitta det. Mycket intressant.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin E