Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte läker riktigt.


Kristallblå himmel med sammetsmjuk luft

isen är blank som den renaste havsspegel
jag går där med vetskapen om att jag
när som helst kan ramla och skada mig

himlen är kristallblå och luften mjuk som sammet
men jag kan inte se den vackra bilden
när min omgivnig består av en svart natt

då kan solstrålarna lysa upp en aning
men ljus kan aldrig läka djupa ärr




Fri vers av Elin E
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-01-24 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E