Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I boken ritade jag med en etta och en två, som när de slingrade sig ihop bildade en konstnärlig bokstav, ett R, dvs 1+2=R... ett från två är naturligtvis en bebis, om du inte förstod det genast


DB3 099 Familjär matematik




Ett plus två
blir inte tre
- utan ärr

ett från två
blir tre

då hon räknar
tecknar hennes ögon
resultaten

1+2=R




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-02-23 00:14



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Den här tolkar jag mycket skumt, men det är ju min tolkning...
Är säkert inget lurt med den, men du vet ju hur jag är...
Ser en helig familj framför mig där tretalet skapar ett triangeldrama i kvadrat!
Men jag är ju svag för dramer så för mig blir det ingen logisk matematik. Men jag och abstrakta tal, kan du inte räkna med.
Men summan av resultatet var bra! 1+2 = 4+
Kramiz
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP