Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till schlagerfestivalen


schlager

Är jag kär frågar du?
Är jag kär i dig.
Jag vet inte om jag är kär i dig svarar jag.

När jag tänker på dig vill mina läppar le
När jag inte är med dig saknar jag dig,
längtar jag efter att lägga mina kalla fötter mot dina varma
kyssa dina mjuka läppar
promenera med dig
prata med dig om livet in på småtimmarna
somna efter att ha älskat med dig
känna din hud mot min hud
dina armar som omfamnar mig

Jag vet inte om jag är kär i dig.




Fri vers av haiku-hare
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-23 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare