Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillsamt mörker.

Det gör så ont, jag skriker,Inuti, kan inte Andas.                                    Mörkret lidrar,smeker .                                                                                   Jag vill bara stanna,sjunka in.                                                                  Glömma bort,radera alla minnen.                                                                 Som att blåsas ut ungefär som på ett ljus. Mörkret.                                        Mörkret finns alltid där,Så lätt, så stillsamt och vackert.                             Inatt..

                     

                                                            




Fri vers av Heptica
Läst 551 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:48



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
vackert och starkt
2007-02-23

  Marreb
Håll ut. Det behöver inte alltid vara så mörkt...
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica