Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetagen







längre bort
dit andra

ljud och ljus skänkt
längta mig

till dagarna

en lovad förhållning



är det långt dit

jag har flyttat

immigrerat en ny tideräkning


främmande att
bekanta sig främmande att

bara ta

ett i sänder




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-02-24 17:19



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja, varje nytt stycke är som en pendel
läser de alla lite olika
gillar slutet , känns så igen

främmande att
bekanta sig främmande att
bara ta
ett i sänder
2007-02-25

  Måna N. Berger
En rofyllt meditativ text!
2007-02-24

  Lasseman VIP
Igen förtrollar du mig...Tack =)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga