Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svammelsurium, när det är som mest


Jaktens själva sötma och klarhet




Nästan lika roligt varje gång
att se dig så uppspelt av frukt,
jag rekommenderar verkligen bålen,
den innehåller mest muskler, senor,
nervtrådar och inälvor,
men det är otroligt vackra älvor skall du veta...

det finns en annan bål
att rekommendera förstås,
den avnjuts bäst innan de häller i spriten...

de där otroliga fridstörarna,
vem vill väl ha med stör att göra?
kaviar som kaviar säger du kanske,
men kalles smakar best




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-02-24 22:57



Bookmark and Share


  asplausibelt
Jäklar, du lurade mig igen. Måste skärpa mig. Haha, sanslöst bra. Kram! /sandra
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP