Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titta in i mina ögon och du ser vem jag är


Själens spegel

Ögat är själens spegel
men i dina ögon ser jag ingen själ
jag ser bara mörker, ont mörker
har du nån själ?

Dina läppar berättar om en själ
en vacker omtänksam själ
dina ögon ser bara mörker
jag ser en mörk själ i dina ögon




Fri vers av Päse
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-02-10 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Päse
Päse