Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B´cause I´m worth it

Jag vill att du visar mig hur mycket du vill ha mig

Jag vill att du lägger dig ned på dina bara knän och att du kysser marken där jag går ber om mina händer på dina bara knän låter mig gå på dina händer där du ligger ner på marken då den är våt

så att inte mina fötter ska bli våta

Jag vill att du smeker mig över min rygg, mina ögon och mitt hår
masserar mig där det gör ont
kliar mig
klappar mig
kramar mig då kramar krävs

Jag vill ha allt
du har och lite till

Jag vill se märka och höra
det ska kännas inuti
att det du vill ha är
jag

därför att det är jag värd.




Fri vers av haiku-hare
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-26 19:02



Bookmark and Share


  Ninfa
Jag gillade den. Helt rätt :)
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare