Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma kan var ledsen när jag blir stor.


Lämna dig?

Varför tror du att jag ska lämna dig?

Det vore samma ska som
Molnen sade till regnet nu beger jag mig.

Jag kommer aldrig att försvinna från dig,
framför allt aldrig lämna dig.

Var inte så förhastad och ledsen.

Du och jag är en
Då, nu och sen

Var inte så ledsen kära vän.

Varför tror du att jag ska lämna dig?

Det vore samma sak som
stjärnorna sade till himlen nu beger jag mig.

Detta kommer aldrig att hända dig,
tro mig när jag detta förtäljer dig.




Fri vers av Ninfa
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 20:15



Bookmark and Share


  Freeman
Jättevarma ord som smeker det mottagliga sinnet...tack för din vackra dikt! --<-<<@
2007-02-27

  Malin_S
jättefin :)
2007-02-26

  Nanno
oo..vilken vacker text..jag blir helt rörd av dina fina ord och metaforer av molnen och stjärnorna...jätte bra skrivet
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninfa
Ninfa