Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att utse sig själv som speciell
Är som att krönas av sitt eget tycke.
Fantastiskt!



Bara du

Vacker, ur snygg, underbar.
En attraktion på den yttersta nivån.
Längtan och all trånande.
Ett begär och en vilja.
Inget måste och inget förlorat,
men ett beroende och ett behov.
Leende av hemligheter.
Fnitter av misstänksamhet.
Beundran av självbetraktelse.
En dos av det måttliga.
I fantasin och i mina tankar.
En önskning är ingen befallning.




Fri vers av Ninfa
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-02-27 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninfa
Ninfa