Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som i en dröm


här sitter jag naken

 

här sitter jag naken

 i en röd tulpan

 och vill inte komma  ut

    

 

      förrän

  sollockarna ber mig

   

 

     förrän

regnet  stillar min blygsel

  

 

     förrän

koltrastarna sjunger hjärtkoloratur

   

 

   inte förrän

du ser på mig utan att kisa 

dansar jag  naken ut i  min tusenhimlarsklänning




Fri vers av karolina d
Läst 1058 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-27 18:05



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Bara så underbar! \"Koltrastarna sjunger hjärtkoloratur...\"gillade jag.
2007-02-27

  Lilla My* VIP
Vilken vacker, positiv poesi o din röda tulpan, koltrastar som sjunger hjärtkoloratur o tusenhimlarsklännig låter bara så vackert**
2007-02-27

  Eline.P
Underbart vacker och följsam poesi. Bara att snickra ihop ord som tusenhimlarsklänning är beundransvärt.
2007-02-27

    Lindizz
tycker mycket om din text...*ler
2007-02-27

  Stardust VIP
Ja, den är läsvärd. \"naken i en röd tulpan\" Jag gillar den!
2007-02-27

  Lars Granlöf
Som en vacker klänning är denna dikt
2007-02-27

  Vind
Det blir verkligen något för vårens första dag att se det. Härligt vindlande språk i denna.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d