Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du minns inte dina drömmar


Om dagen är du rationell, söker visshet

Om natten är du i sömnen, söker mig


Din hand trevandes om natten finner min kropp,
håller hårt och fast
Är du där?

Om natten vaknar jag av hårda innerliga kyssar
fjälrilslätt hand som
smeker min kind ömt
jag älskar dig

Om natten viskar du ord
som du om dagen
förnekar
mig

Om natten viskar du och
håller mig krampaktigt
hårt hårt intill

Du söker
förtvivlan förvirring

Hårda smekningar och vackra ord
Som du inte minns när du vaknar





Fri vers av haiku-hare
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-02-28 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare