Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

 

Som en våg på mitt finger

Ett vackert mönster av kontur

En varm känsla sprids runt min hud

Svagt lysande av liv

Ett slag av min hand

kan förstöra så otroligt mycket

Men med en smekning åter bygga kan

En blomma ledsen och sorgsen

tappat hoppet och sin färg

Från min hand jag kan ge den kärlek.

Blomman fylls av näring

Nu när det åter fått liv

Finns en glädje av att finnas

Beröring kan ge styrka

Beröring kan ge liv.

 

 

 

 




Fri vers av Ninfa
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-02-28 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninfa
Ninfa