Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Dina skäl att lämna mig är banala,
men livet och vardagen består av en rad trivialiteter

Du har haft dina tvivel länge
du har levt ett liv vid sidan av
som hade du haft en älskarinna

Du har undanhållt information
som handlar om oss
som involverar mig
och påverkar mig
hela mitt liv

för mig fanns du förr nu och sedan

Du har låtit dina tvivel växa i tysthet
till en snöboll av smutsig snö











Fri vers av haiku-hare
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-02-28 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare