Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha jag vet att den är konstig men.. kommentera gärna !! FÖR konstig ??


Konstig


Jag färdas med en eka på det vildaste hav
vinden viner och regnet piskar mig hårt

Jag blinkar, och märker att jag står under ett vattenfall,
Det är skönt och svalt

Eller nej förresten.
Det är bara du som tömde en hink iskallt vatten över mig, vad elakt.

Du skrattar och jag jagar dig uppför den långa trappan. Jag når toppen

av berget. Jag tar ett djupt andetag av den tunna luften, stoppar en bit fluffigt vitt moln i fickan, och hoppar.

Jag faller snabbt ner mot marken och landar med en smäll,
i min säng




Fri vers av jOhannanas_
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-02 16:01



Bookmark and Share


  Moonwater
jätte fin. Du förmedlar känslan och sinnesstämningen väldigt bra!
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_