Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.


I min barndomssjäl
fanns galaxer av svart

där föddes stjärnor av hopp
som dog varje natt









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-02 20:09



Bookmark and Share


    Morbide
helt perfekt
den känns så säker
2007-03-02

  Nanno
oo..så fin och metaforiskt skrivet...väldigt bra få ord som säger väldigt mycket..väldigt bra
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa