Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet

- Har du tights på dej? (Oskar)

- Nej! Tror du jag är dum eller? (Kevin)

- Jaha,, Jag trodde det var tights (Oskar)

- Men det är ju tights ju XD (Kevin)

- Jag visste väl det (Oskar)

- Men det ÄR inte tights, Utan svarta cheap Monday XP (Kevin)

- Jaha *Skäms lite* Men är du säker på att det inte är tights? (Oskar)

- Ja, Men jag är ju inte dum heller :S Jag vet ju vad jag har på mej (Kevin)

- Okej [Går där ifrån] (Oskar)

[Vi som hört på] *Hahaha* Snacka om att inte se bra ;P *Tihii*

- Undra om det finns nåt därine (Kevin)




Övriga genrer av BlackAndWhite
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-03 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackAndWhite