Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårvägen i vagn nummer 1


Goddag kamrat, kan jag slå mig ner?
Jag känner er inte,
men det är den sista lediga sittplatsen
och mina ben värker

Så hur finner ni resan? Apråpo,
vill ni kanske vara min vän, se kamrat
jag samlar vänner och har en lista, ganska lång
här, vänta ni kan få skriva ner ert namn

Pålsson, nämen så vackert
det är nog tillräcklig grund för all vänskap
det är min åsikt
min vänskap behöver du inte förtjäna, inte äga

Jag är din vän, allas vän och älskar dig
för du kanske behöver det, jodå, hur står det till?
Vad anser Du om de nya spårvagnarna
Skakar de inte mycket mer än de förra?

Kamrat, vill du ha mitt nummer
Slå en signal så kan vi hitta på något
nej, det behöver inte vara något speciellt
jag vet ändå inte vad jag vill
få ut av en torsdag
kamrat, jag skall dricka en öl med dig
oberoende din dåliga humor, blyhet eller läspning
en god öl, min vän

Ojdå här ska jag nog av,
men torsdag passar hoppas jag
Ring mig, kamrat,
det kan vara bra med vänner




Fri vers av puzzlekid
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-03-04 17:34



Bookmark and Share


    pladask
vad härligt. vilken trvlig prick det verkar vara.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid