Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, det skär sig


Låt oss vara ärliga
För hur vi än gör
så skär vi oss
på varandra,

på orden

Men jag ska vara ärlig
För hur jag än gör
saknar jag det här

saknar orden




Fri vers av Matilda.k
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 20:33



Bookmark and Share


    Miss Johansson
jag gillart verkligen texten! :)
2007-09-04

  Tina-sol
Mycket fin!
2007-03-04

  Charliee
kort och mäktigt..
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k