Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bodil, Rune och andra limerickdiggare


En pilsk indian från Nevada
var väldigt förtjust i att bada.
Han var naken och snygg
simma\' ofta på rygg
till hans snopp flög iväg med en glada.

En muntergök från Hudiksvall
lät sitt vatten i skydd av en tall
när en ekorres fötter
grep tag om hans nötter.
Nu är han surmulen. Och gall.

En städerska i Örbyhus
så fullständigt fyllde sin blus
att den slutligen sprack.
Då sa städerskan: Tack
gode gud att det ej var min kjol!

En tonåring vid namn Filippa
satt naken och frös på en klippa
Med vikande glöd
hon klaga, sin nöd:
Finns ej nån som vill pippa en strippa?!

En rundnätt ung dam från Sandviken
sa: Jag känner mig allt smått besviken!
Alla älskarna halkar
blott på mina valkar
och drunknar se\'n i Bottenviken!

En blottare från Tanumshede
i domstolen sa: De e vrede
som får mig att glänta
min gylf för var jänta
för ingen vill frivilligt se de.

.....

En limerickpoet ifrån Götet
är antagligen helt bakom flötet.
Han misslyckas jämt
med skabrösa skämt
men framhärdar ändå - det nötet!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 810 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 16:47

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
du är en sann underhållare hahahaha
2007-11-01

  Daniel_78 VIP
En blottare från Tanumshede - underbar :D
2007-03-10

  Rune Thorsell
Hej Anakreon!

Alla är skitkul! Speciell empati har jag för indianen från Nevada samt för blottaren i Tanumshede. Blottare är ju ensamma och patetiska outsiders. Brudarna borde väl kunna förbarma sig något och klappa lite på grunkan? Eller åtminstone berömma den lite?

Kör hårt! Mera! Kom igen! Allt gott! vännen Rune.
2007-03-06

  Thommy
Hahaha, den var kul, fler sådana
2007-03-06

  Maud Li
Nog lyckades du få mig att dra på munnen! Härliga! Ett litet pet bara: vad hände med slutrimmet i den tredje?
2007-03-06

    Bodil Sandberg
Ja mig gav du då en förnöjsam stund här vi dataskärmen...helt j-a underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP