Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 118 Själv förtroende





Genom hennes tro
på sig själv
sina egna resurser

föds alltmera
medvetenheten
om hennes starka jag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 717 gånger
Publicerad 2007-03-07 11:40



Bookmark and Share


  sabina stark
Jätte bra insikt här, att hitta din inre styrka hejar på :-)
2007-03-08

  Cris
Jaaaaaaa!! Hurra! vad bra...!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP