Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"En får försöke te göre så gôtt en kann...\"


\"Limericks on popular demand...\"


En indelt soldat ifrån Spånga
fick kalsonger som kändes för trånga.
Sa: \"Tjänar man kungen
så bör man i pungen
ha plats för kulor rätt många!\"

En flicka ifrån Smygehuk
Sa: jag har faktiskt ej något bruk
för de små och de smala,
för de korta, de knala
Nä, felaktigt stuk gör mig sjuk!

En yngling ifrån Haparanda
besatt så enorma prestanda
att han kunde betäcka
var gästande snäcka
i huset - ifrån sin veranda.

En välformad flicka från Bräcke
fann svarta små kryp på sitt täcke
Sa\" men klådan tar slut
när jag ger mig ut
på en grenslefärd utför mitt räcke!\"

Ett tvillingpar i Uddevalla
som såg sitt libido förfalla
fann i måndags den knapp
på sin penisattrapp
som fick deras känslor att svalla.






Fri vers av © anakreon VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 16:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jätte bra!
Keep up the god work
2008-08-30

  Lillasyster F
Ojojoj... det var inte mycket som var över bältet här, men så är det väl i denna genre.
Jag har ännu inte vågat mig på den lite grövre jargongen, men ge mig lite tid så kanske... fast jag rodnar bara vid tanken...
2007-03-22

  Daniel_78 VIP
ojojoj vilken limerickkaskad!

favorit blir En välformad flicka från Bräcke
men soldaten från spånga är inte dum den heller.
2007-03-10

  Rune Thorsell
Hej!

När Martha Argerich givit en pianoafton, kliver man inte gärna upp på scenen och klinkar på flygeln.
När man läst Anakreons limericks vete fasen hur man skall våga skriva några egna.
Ehuru tyngd av mindrevärdeskomplex måste jag ändå få applådera en mästare.

Snyggt jobbar Anakreon! Cheerioh! Rune.
2007-03-10

    Bodil Sandberg
Yabbadabbadooooooooooooooooo....sånt här får vi aldrig nog av!!!!!!!!!!!!!!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP