Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck

jävla skit. ni måste ju vara många. ni som känner igen er direkt när ja bara skriver. skit, fuck, ja har gjort d igen.

ni vet va ja menar. varför ens föröska. vi e ju bara här en gång.

eller hur?




Övriga genrer av Tintin
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-03-08 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tintin
Tintin