Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

Jag öppnar ögonen.
Sakta.
Hinner inte se nåt för såfort solljuset slår emot pupillerna stänger jag dem igen.
Sen hör jag hur någon andas.
Inser att du ligger bredvid.

Du.

Alldeles nära.
Alldeles, alldeles intill.
Plötsligt kommer jag ihåg natten och din kaffevarma tunga i min mun.
Din kropp runt min.
I min.
Orden.
\"Våra läppar är perfekta ihop\"
Det var så du sa. Det var de orden du valde.
Du kunde sagt vad som helst.
Vad kommer du säga nu?
I ljuset?
När du vaknar....?

Jag hör hur du långsamt drar in luften i lungorna och sen släpper iväg den igen.
Jag tar ett djupt andetag och tänker att kanske
kanske
är det just den luften som var inuti dig alldeles nyss.

Bah!

Dina tår snuddar vid mina under det blommiga täcket och skickar värme upp längs mina nyrakade ben.
Försiktigt pressar jag kroppen lite närmare din,
bara en centimeter
eller högst två
så att du inte ska vakna.

Lyfter sakta handen och drar mina rödmålade fingrar längs sidan av din överkropp.
Huden är len under dina svarta hårstrån.
Solbränd.
Varm.
Långsamt för jag handen längs din rygg och lämnar lätta fingeravtryck.
River med naglarna.
En tunn bit hud fastnar under min ena nagel.

Du andas in genom näsan.
Djupt. Det låter nästan som att du suckar.
Jag öppnar ögonen igen.
Solstrålarna tränger in genom de fördragna gardinerna och lyser upp ditt ansikte på det där sättet som jag älskar.
Dina läppar är hoppressade. Lite utputande. Och det fladdrar till under ögonlocken.
Jag tänker att det här händer just nu.
Alldeles precis exakt just nu ligger du här,
så nära att jag kan röra dig
pilla på dig
göra cirklar med fingertopparna runt dina leverfläckar.

Plötsligt slår du upp ögonen.
Blicken in i min. Lite förvånad att jag ligger och tittar på dig.
Ett par sekunder stirrar du rätt in i mig.
Knäpptyst.
En sekund.
Två sekunder.
Fem sekunder.
Shit, du är vacker!
Jag känner hur mina kinder blir röda och egentligen vill jag bara titta ner, men du gör mig
paralyserad
hypnotiserad.
Kan inte hjälpa det, kan inte släppa dig med blicken.
Så jävvla vacker att det är löjligt..

Du lägger händerna runt mig och drar mig närmare.
Värmen från din andedräkt omsluter min näsa.
Dina läppar möter mina och jag bara vill bara smajla och smajla i all evighet.

Amen.




Övriga genrer av A_N_N_A
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-03-08 14:27



Bookmark and Share


  Pär N
Mycket bra. Jag blir glad för din skull. Härlig energi.
2007-03-08

  Cattastropher
Jag har läst allt du skrivit nu, girl
älskar din energi och förmåga att gestalta
närhet och längtan.
kan bara säga: never stop.
never ääver.

love


catta
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

A_N_N_A
A_N_N_A