Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vänskap

Du finns där för mig nu
men vad gör du,
när jag inte orkar mer,
ger upp och sätter mig ner,
eller mister någon nära,
sörjer och börjar besvära,
när jag är rädd och har problem,
har du då fortfarande öppet hem?
Hur mycket vän du är,
syns först när jag hamnar där




Fri vers av Päse
Läst 802 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-14 21:23



Bookmark and Share


  Nattiz
Jättefin gumman!
Hoppas du vet att min dörr alltid står öppen när det krisar sig. :) *pössah*
2005-03-19

    Hades Is Rising
detta var bra!
Jag gillar dig. Du är bra och ärlig!!
2005-03-04

  Anna Isabelle
Jätte fin dikt, det stämmer ju ! :)
2005-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Päse
Päse