Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ord....


Ord

Ord

Ord kan såra
Göra ont
Sätta spår

Ord kan trösta
Lindra
Undra hur vi mår

Ord kan trötta
ut oss
Kan få oss
att släppa loss

Ibland behövs
inga ord

Tystnaden

Närheten

Kanske en kram

Säger mer än tusen ord




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 17:16



Bookmark and Share


  AjBi
Precis så är det... tystnad och/eller en kram säger mer än ord... en varm blick, en klapp på kinden... så är det. @->->--
2007-05-29

    Maria Malm
Så sant!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson