Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
with - Laydysmith Black Mambazo


“on”



det är cirklarna vi ritar
med tårna i sanden
väcker vi stegen till liv
till mötes…


det är axlarna som sjunker
med solens sista flämtning
i havsbrisens timma
till mötes…


det är långsamhetens lov
utmed dina höftbens stråk
en saktmodig vandring
till mötes…



det är skriet i dina ögon
det är törsten i din hud
det är djupet i din röst



är tystnad…


andetag


hjärtslag





es la vida mi amor




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 797 gånger
Publicerad 2007-03-10 21:35



Bookmark and Share


  alvan
Väldigt snyggt komponerat, känns starkt och hela texten flyter på så bra.

Den ger ett behagligt lugn och skapar många känslor innanför bröstet, och det känns så äkta.
En text som väcker liv!
2007-03-11

  Shininkagemusha
Snyggt. Mycket snyggt.
2007-03-11

  sol
hur mår du?
det djupet..

vikken bild!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale