Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvisa

en kaffe och en prilla
smakar inte illa
dagen kommer igång
med en liten sång
så jag tar en chans
och gör en galen dans
vill dansa med dig
men du bara skrattar åt mig
så jag dansar själv
över skog och älv
det porlar och susar
smådjuren busar
jag får dem att sjunga med
hula-hula-dans på led
jag tar en sväng, över en äng
och är plötsligt tillbaks i min egen säng
kaffet har kallnat och du är försvunnen
prillan har torkat i munnen




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-03-11 22:55



Bookmark and Share


  Holeofmyheart
den var riktigt bra :D keep up with the good work den där gillade jag! :)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia