Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våta kinder

ensam över en grusplan
en genväg där ingen ser
sammanbiten flicka vars tårar rinner ner
och hon funderar
vem brukade trösta när det är så här?
Har jag alltid varit ensam?
Har jag alltid stått själv?

tårar är våta
tårar lämnar spår
alla kommer att se din gråt
hur fort du än går

men så ringde telefonen
i en etta några trappor upp
och i andra änden fanns
någon någonstans
Jag har aldrig varit ensam
Jag har aldrig stått själv

tårar är våta
tårar lämnar spår
men det finns någon som tröstar
som frågar hur du mår




Övriga genrer av malin.
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 19:07



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
vad vackert och sorgset! tänk att jag var på väg att missa denna!!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.