Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändlighet

Utan gränser
att referera till
hade

oändlighet

varit ett
meningslöst
begrepp

nu är det bara

obegripligt




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 998 gånger
Publicerad 2007-03-13 15:07



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Exakt. Jag får lätt huvudvärk av att grunna på texten.
2008-12-15

  Mangal VIP
Slugt så det förslår! Stormgillas!
2007-03-14

  Bodil Sandberg VIP
gränslöst fyndigt!!!!
2007-03-13

  madinsane
enkelt, strålande, finurligt och jäkligt bra!
2007-03-13

  TiVa
Ah, den här var verkligen i min smak!! Gillas skarpt!
2007-03-13

  SMLU
Mycket bra text!
2007-03-13

  Gawain VIP
Förnuftets grunda vatten bjuder föga mystik, däremot det djupa bortom begreppens torra horisonter. Där djupnar det på allvar och där bottnar inga sinnen..

En synnerligen trevlig liten text!
2007-03-13

  Stardust VIP
Fiffig, filosofisk, finurlighet.
2007-03-13

  sol
klurigadu..

he he, tycker jag känner igen de där med evighetsfunderingarna..*s*...

på min dörr hemma står det:
\"här tar evigheten slut\"

och det är så SKÖNT att komma hem då.. till väggarna...

:)
2007-03-13

  Söder
wow, nu fick jag nåt att fundera över... gillar det... tack!
2007-03-13

  Madjori
Verkligen ett ord som man förstår men inte förstår vidden av...
Mycket tänkvärt och bra!
2007-03-13

  Daniel_78 VIP
kliar mig i huvudet, mitt förstånd är begränsat
2007-03-13

  Rachel Roth
obegriplighet är bra mer
meningsfullt än meningslöshet!!
2007-03-13

  Sanningsägaren VIP
kort koncist snyggt!
2007-03-13

  Kameleont
Så sant! Vackert och tänkvärt. Din text fick mina tankar att fara iväg.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP